Verzenden

Levering

Zodra je bestelling bij ons is aangekomen en betaald, verwerken we je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen en bieden deze bij PostNL aan.

Bezorgen via PostNL
PostNL is de snelste bezorgmethode. Je pakket wordt twee keer aangeboden op het bezorgadres. Als je niet thuis bent, wordt je pakket bij de buren afgegeven. Als het PostNL na twee pogingen niet lukt om je pakket te bezorgen, sturen zij het door naar een postkantoor bij jou in de buurt. Controleer voor de meest actuele status van je pakket de Track & Trace code die je per mail van ons krijgt toegestuurd.

Verzendkosten
Bij een bestelling die met brievenbus post verzonden kan worden brengen we €4,10 aan verzendkosten in rekening (brievenbuspakketje met track&trace). Bij een bestelling die niet door de brievenbus past, rekenen we €7,25 voor de verzending van je bestelling als pakket.

Is je artikel beschadigd aangekomen of heb je een klacht?

Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Mocht het toch voorkomen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je ons bereiken via 015-3695087