Retourneren en garantie

Retourneren en ruilen

Toch niet helemaal tevreden met de ontvangen artikelen? Het terugsturen van artikelen is bij ons geen probleem. Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, kun je jouw bestelling retour zenden. Stuur ons een email met je naam, nummer van de bestelling en opgaaf van reden voor het retourneren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour zenden van je aangekochte producten. We adviseren je om het te retourneren met track en trace. Bewaar het verzendbewijs tot dat we de retournering van je bestelling hebben verwerkt. Mochten de artikelen niet bij ons aankomen, dan kunnen we helaas geen geld terug geven.

Wij storten het geld terug op de bankrekening waarmee de aankoop gedaan is. Wij betalen terug met hetzelfde middel als waarmee jij betaald hebt, inclusief de standaard verzendkosten en/of andere kosten. Wanneer slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd, zullen deze verzend- en overige kosten niet worden terugbetaald. Na ontvangst van de retour gezonden artikelen, storten we het geld binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Je kunt je aankoop ook gratis retourneren in onze winkel. In principe krijg je geen geld terug in de winkel. Het aankoopbedrag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen terug gestort op je rekening.

Je kunt een aangekochte artikel ook ruilen voor een ander artikel van dezelfde waarde in de winkel.

Niet alles kan retour. Om hygiënische redenen kunnen we oorbellen, earcuffs, armbanden, kettingen, ringen en haaraccessoires niet retour nemen.

 Behandeling bestelling

Je mag de ontvangen producten net zo behandelen als je in een fysieke winkel zou doen. Als het hiervoor nodig is de verpakking te openen, verzoeken wij je dit zo netjes mogelijk te doen. Wanneer je de verzegeling verbreekt van producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, kunt je deze producten niet meer retourneren. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen

De volgende artikelen vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden:

 1. Cadeaukaarten
 2. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen;
 3. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 4. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
 5. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 6. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
 7. Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 8. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 9. Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop;
 10. Digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:
  a. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
  b. de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn herroepingsrecht verliest;
 11. Diensten, die geheel tijdens de bedenktijd worden uitgevoerd, indien:
  de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
  de consument heeft verklaard afstand te doen van zijn recht van ontbinding zodra de handelaar de overeenkomst is nagekomen.